eibabo® - VINNER av European eCommerce Awards 2023

Vår e-handelsplattform eibabo® ble vurdert av en internasjonal jury, og vi er stolte over å ha vunnet European eCommerce Awards 2023 i to kategorier ved seremonien i London den 20.09.2023. Det er særlig dere som brukere som har spilt en viktig rolle for eibabo®s suksess med deres kjøp, ideer og anmeldelser, og det vil vi gjerne takke dere for.

European eCommerce Awards i Storbritannia (UK) er akkreditert av Awards Trust Mark – The Independent Awards Standards Council – Trust Mark Scheme.

I tillegg til fremragende nettsider og eCommerce-plattformer, vurderer og premierer European eCommerce Awards også programvare, kampanjer, byråer og team i netthandelen. Deltagerne ble vurdert i et totrinns vurderingssystem av anerkjente bransjeeksperter. Jurymedlemmene analyserer og vurderer flere vertikale bransjer basert på nettsidenes design, teknologi og brukeropplevelse (UX) som har ført til gjennomførte kjøp og økt ROI. Utmerkelsene gis basert på kriterier som hensyntar de opprinnelige målene, den effektive implementeringen, og håndgripelige og kontrollerbare resultater.

Vi er glade for å kunne meddele at vi har vunnet årets European eCommerce Awards 2023 med vår e-handelsplattform eibabo® i følgende to kategorier:

eibabo® - ÅRETS EUROPEISKE B2C-ECOMMERCE-NETTSTED

Denne utmerkelsen vurderer og belønner et ekstraordinær eCommerce-nettsted for direktesalg til forbrukere (B2C). Jurymedlemmene vurderer et eCommerce-nettsted som ikke bare styrker kundelojaliteten, men også øker kjøpsvilligheten og som tilbyr brukerne en utmerket handleopplevelse.

eibabo® - ÅRETS EUROPEISKE INTERNASJONALE/EKSPORTNETTSTED

I denne kategorien premieres nettsider og eCommerce-plattformer som overholder og implementerer regler og forskrifter som gjelder for netthandel utenfor EU. Juryen vurderer her nettsider som har fått til en perfekt implementering av kravene til internasjonal handel og transport.